KLIK på fanebladene ovenfor eller på "MERE" ude til højre. For at se flere faneblade Her finder du over 200 film fra lokalområdet..

Tv -Vest er en lokal Net tv station, hvor der vil blive lagt vægt på at fortælle områdets historie, afdække de mange skjulte aktiviteter der sker i området.

Du kan følge os her på siden. Eller på vores Youtube kanal = tv-vest,

og på facebook = tv-vest.

 

Info film: Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum i Struer.

Info film: Midt-og Vestjyllands Jernbanemuseum i Struer er nu ganske tæt på at kunne igangsætte byggeriet af 868 m2 ny hal. Kaj Rasmussen fortæller her om hvor langt man er nået, og om udvidet åbningstider på museet
Torsdage og søndage fra kl. 13,00-16,00 og de normale åbningstider om mandage og ons

Midt og Vestjyllands Jernbanemuseum får leveret tre lokomotiver til udstillingen i Struer.

Torsdag d. 11 juni 2020, leverer BMS Krangaarden, Østermark Entreprenørforretning, og Hvidberg Nedbrydning A/S , tre lokomotiver til Midt- ogVestjyllands Jernbanemuseum ved den gamle godsekspedition på havnen i Struer. Turen gik fra Remisevej til Ringgade videre til Holstebrovej og hen ad Havnealle, ud på Fjordvejen og op til museet. Togene vejer henholdsvis : 40,  28, og 17 tons.

På Struer Museum har 80 årige Svend Erik Sørensen bygget på en modeljernbane som er en tro kopi af hele baneanlægget og banegaarden i Struer præcis som den så ud en sommerdag i 1952. Alt er lavet efter de originale tegninger fra DSB. Selv lokomotiverne er bygget helt fra bunden af blik fra øldåser f

Svend Erik Sørensen fortæller om jernbanen og damplokomotiver i Struer.

Sidste DSB tog på Thybanen 13-12-2019

Den 13-12-2019 er det definitivt slut med DSB tog på Thybanen, her efter overtager Arriva. I filmen her ses det sidste DSB tog på Thybanen.

Nordvestjyllands Brandvæsen Thyholm / Struer

I denne film har vi besøgt Falcks brandvæsen på Thyholm og på brandstationen i Struer.
Er det noget for dig og blive brandmand så kik med i filmen her.
Falck sørger for den nødvendige uddannelse, så kontakt Falck hvis det er noget for dig.